Tour De Pieterpad 2021!

“Continu doortrappen”: dat zal onze goedlachse radio DJ Kevin Terpstra van ons ‘altijd gezellige’ radiostation Radio Continu wel moeten.

Van 20 tot en met 24 september: Tour De Pieterpad! Fietsen voor het goede doel; KIKA! (KinderKankerVrij)
DONEER HIER

We gaan wederom de uitdaging aan. Kevin en Ronald B, als mee trappende ondersteuning, gaan van 20 tot en met 24 september op de fiets van de Sint Pietersberg in Limburg in 5 dagen (fietsend) naar het mooie Pieterburen in Groningen! Dit houdt in dat we globaal 100 km per dag moeten fietsen als we gemiddeld 20km per uur kunnen fietsen zouden we per dag vijf a 8 uren moeten fietsen.

Wie goed doet… goed ontmoet!
Althans dat hopen we zeker dat de stelling een bijdrage mag leveren aan onze gehele actie. Na afloop van onze eerste editie van Tour De Pieterpad kregen we naast de enorme berg aan positieve reacties ook veelvoudig de vraag om mee te mogen fietsen.

Over deze vraag hebben we best lang moeten nadenken omdat dit organisatorisch nogal wat voeten in de aarde had, qua begeleiding, qua veiligheid en al het andere wat er bij komt kijken. Maar om toch enigszins gehoor te geven aan dit veelvoudig verzoek hebben we gemeend om hier toch iets mee te moeten doen.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven middels onze webshop (ben je donateur dan krijg je korting) om dan vrijdagmorgen 24-9-2021 samen met ons te starten (op te stappen) in Zuidlaren om in gezamenlijkheid de slot etappe naar Pieterburen te fietsen (maximaal 100 mensen). De inschrijving kost 19,95 Euro en hiermee steunen ze onze actie en krijgen ze een mooi opvallend Radio Continu Tour de Pieterpad hesje om te dragen tijdens onze laatste etappe richting Pieterburen.

AANMELDEN VOOR DE LAATSTE ETAPPE KLIK HIER

Wil je Kevin & Ronald en vooral KIKA steunen? KLIK HIER

Alvast bedankt voor uw steun en respect voor Kevin & Ronald.

Fietsende groet,
Alle collega’s van Radio Continu