Live stream

Je kunt op diverse manieren naar Radio Continu luisteren. Naast FM, (digitale)kabel, DAB+ en glasvezel is Radio Continu ook wereldwijd via internet te beluisteren (en te bekijken)!

Om ons via internet te kunnen beluisteren moet je een “player” op je computer hebben geïnstalleerd. De players die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om ons te beluisteren via het internet zijn o.a. “Winamp“, “Windows Media Player“, “ITunes” of “RealPlayer” (klik op de naam van 1 van de programma’s om deze gratis te downloaden via de website van de leverancier).

We bieden verschillende livestreams aan. Maak hieronder een keuze voor het programma waarin je ons wilt beluisteren.

Wanneer de linkjes hieronder bij jou niet werken dan kun je het beste de volgende link kopiëren en plakken in het URL vakje van je afspeelsoftware (player):

Stream Editie 1 (Groningen, Drenthe & Kop van Overijssel): https://stream.radiocontinu.nl/radiocontinu
Stream Editie 1 AAC+: https://stream.radiocontinu.nl/radio-continu
Stream Editie 2 (Friesland): https://stream.radiocontinu.nl/radiocontinu-2
Stream Editie 2 AAC+: https://stream.radiocontinu.nl/radio-continu-2
Stream Editie 3 (overige Provincies): https://stream.radiocontinu.nl/radiocontinu-3
Stream Editie 3 AAC+: https://stream.radiocontinu.nl/radio-continu-3

Themazenders:
Radio Continu Non-Stop: https://stream.radiocontinu.nl/radiocontinu-nonstop


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373