Events

On Tour Shows

De Radio Continu On Tour Show is de gezelligste promotie van uw evenement! Met de imposante podiumtrailer presenteert Radio Continu een middag- en/of avondvullend programma met regionaal of landelijk bekende artiesten en wordt live uitgezonden op de radio.

Drive In Shows

De Radio Continu drive in show is de spraakmakende show voor jouw evenement! Met de indrukwekkende licht- en geluidsinstallatie maken de DJ’s van Radio Continu er een feest van waar nog lang over na gesproken zal worden. Je hoort de muziek van Continu van Nederlandstalig tot Engelstalig met natuurlijk de Radio Continu DJ’s.

Je boekt de Radio Continu drive in show op maat ook met artiesten er bij behoort tot de mogelijkheden. Met de ondersteuning van reclame spots laat je al onze luisteraars weten dat jij een feest organiseert.

Informatie aanvragen

In samenwerking met Radio Continu organiseer je succesvolle evenementen waarbij de naamsbekendheid en reclame mogelijkheden via Radio Continu zorgen dat een evenement goed onder de aandacht komt en al onze luisteraars uitgenodigd worden voor het evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door het sturen van een email naar: kevin@radiocontinu.nl of telefonisch: 0599-671101

Drive-in show Munnekeburen

Met optredens van Henk Wijngaard, Rene Karst, Jan Biggel & DJ Kevin Terpstra Kaartverkoop: Westhoekfeest.avayo.nl

Lees meer

Drive-in show Dedemsvaart

Met optredens van Ancora, Marco de Hollander, Duo Remix & DJ Kevin Terpstra! Voor kaartverkoop: dedemsvaartevents.nl

Lees meer