Adverteren

Radio Continu wordt in tegenstelling tot andere radiostations niet als muzikaal behangetje op de achtergrond aangezet, maar er wordt juist intensief geluisterd naar de overwegend verstaanbare muziek. Door te adverteren op Radio Continu komt uw advertentie dan ook optimaal onder de aandacht van uw doelgroep.

Ook heerst er bij de luisteraars van Radio Continu een grote sympathie voor het station, en hiermee dus ook voor uw product en bedrijf. Radio Continu is door haar stichting formule niet uit op winstbejag en kan daarom de advertentie tarieven zo laag mogelijk houden.

Radio Continu maakt deel uit van het Intomart gfk luisteronderzoek, dat maandelijks onderzoek doet naar de luistercijfers van alle bekende radiostations. Hieruit blijkt dat Radio Continu hoog scoort in alle leeftijdsgroepen en in alle bevolkingslagen. Gedetailleerde luistercijfers zijn op aanvraag in te zien.

Neem eens vrijblijvend contact op met één van onze commerciële medewerkers via telefoonnummer 0599-671101, via e-mail: info@radiocontinu.nl of via onderstaand contact formulier. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in er wordt z.s.m. met u contact opgenomen.    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373