Succesvolle donateursweken

10 drukke, heftige, emotionele en vooral warme weken zijn voorbij: de “Radio Continu Donateursweken” zitten er op.

En wat voor een weken. Fantastisch!! Het heeft ons diep geraakt hoeveel mensen uit alle windhoeken Radio Continu en de artiesten van Radio Continu een warm hart toedragen en het ontroert om te voelen hoe men er gezamenlijk voor heeft willen zorgen dat Radio Continu de corona crisis overleeft.

Namens het gehele team van Radio Continu willen we echt iedereen bedanken voor de enorme steun de afgelopen weken.
Speciaal een bedankje voor de adverteerders die hebben meegedaan in de vorm van het gratis beschikbaar stellen van de prachtige prijzen, maar ook aan de andere adverteerders die ondanks de corona crisis gewoon bij ons blijven adverteren en keurig betalen: grandioos, SAMEN STERK!!

Ook alle luisteraars die al jaren donateur zijn of juist nog maar net zijn geworden: super bedankt! Zonder jullie en de steun van onze adverteerders kan Radio Continu niet bestaan!! Samen zijn wij Radio Continu, een prachtige radio familie. Wij hopen ook dat jullie donateur blijven de komende jaren.

Ook de mensen die een vrije gift hebben gedaan willen wij graag bedanken: FANTASTISCH!!

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs. Helaas hebben we niet alle donateurs kunnen voorzien van een prijs. Maar… zoals afgelopen vrijdag een luisteraar al tegen ons zei: “de grootste prijs die we als donateur kunnen winnen is dat Radio Continu blijft bestaan, zodat we nog lang kunnen genieten van de prachtige muziek. Het gaat niet om de prijzen, daar wordt je geen donateur voor. Dat is immers helemaal niet passend bij de term donateur, dan ben je eerder loterij deelnemer”. Prachtige woorden waar wij stil van werden, ze beschrijven exact de kern van onze actie…

Hoe nu verder?
Dat er vraag naar een radiozender als Radio Continu is wisten we natuurlijk al en het is ons na deze tien weken nog eens extra duidelijk geworden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat Radio Continu blijft en dus niet samen met het corona virus verdwijnt.
Uw bijdragen zijn een begin en helpen mee aan een gezonde toekomst. Wij vechten met ons team door en hopen dat het coronavirus en alle gevolgen die daar door ontstaan te overleven zijn. U heeft daar in ieder geval een steentje aan bijgedragen, hetgeen ons net dat sprankje hoop geeft.

Donateur worden kan overigens nog steeds want we zijn er nog niet.

Nogmaals:
HARTELIJK BEDANKT EN VEEL LUISTERPLEZIER!!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373