Marco Schuitmaker Live in de Gelredome, Arnhem!

MARCO SCHUITMAKER
LIVE IN DE GELREDOME

Na het grote succes van de mega hit ‘Engelbewaarder’, de top 40 hit ‘Hier Mag Alles’ en het winnen van een Edison Award, is het tijd voor een nieuwe mijlpaal. Op zaterdag 9 november staat Marco Schuitmaker in de GelreDome. De zanger zal samen met zijn live band een avondvullend concert geven. Verwacht een fantastisch show met gastoptredens van o.a. Jan Smit, Donnie en Outsiders.

Marco Schuitmaker: “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het gaat echt gebeuren. Het is allemaal zo snel gegaan het afgelopen jaar. Het idee dat ik dankzij ‘Engelbewaarder’ mijn eigen show in het Gelredome mag aankondigen, had ik echt nooit durven dromen. Zo’n groot stadion en zo veel mensen… We gaan er een onvergetelijke avond van maken”.

De kaartverkoop voor ‘Marco Schuitmaker Live In De GelreDome’ start donderdag 28 maart om 08.00.

BESTEL HIER


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373