Kerst Express 2018 groot succes!

De Radio Continu Kerst Express in de week van 17 t/m 21 december 2018 was weer een groot succes!

Samen met onze luisteraars hebben we de 50 leukste, origineelste en aangrijpendste inzendingen voorzien van een te gek Radio Continu Kerstpakket. De verhalen waren aangrijpend en hebben een diepe indruk op het team van Radio Continu achtergelaten. Voor alle mensen die we niet konden bezoeken hebben we samen met de deelnemende artiesten toch nog een leuke attentie weten te maken. Houd jullie brievenbus dus goed in de gaten de komende weken!

Je kunt deze actie overigens nog steeds steunen door een uniek Radio Continu t-shirt te bestellen via onze webshop. Met behulp van jou kleine bijdrage kunnen we andere mensen volgend jaar een fijne kerst bezorgen en je houd er ook nog eens een te gek t-shirt aan over! Met elkaar, voor elkaar!

Dank aan alle deelnemers, artiesten, sponsoren, de kerstman en vrouw en vooral aan jullie: de luisteraars! Wat hebben we toch een prachtige club luisteraars en adverteerders, het was een warm bad de afgelopen week. We zijn echt trots op jullie. Fijne feestdagen allemaal namens het gehele team van Radio Continu. Laten we het in 2019 vooral weer Altijd Gezellig met elkaar maken!!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373