Edison, gouden plaat, nieuwe single en nieuw album van Marco Schuitmaker?? (AUDIO)

Luister hier het gesprek terug:

 

De Nederlandse zanger Marco Schuitmaker straalt van succes na het winnen van een Edison in de categorie ‘Hollands’.

In een telefonisch interview vanmorgen (07-03-24) op Radio Continu deelde Marco Schuitmaker zijn vreugde over zijn recente overwinning. “Dat begint al bij het moment dat je hoort dat je genomineerd wordt. Het is niet normaal, ik sprong een gat in de lucht! Op het moment dat je naar zo’n dag toe gaat, ja ik was best wel zenuwachtig die dag, want ik gun het iedereen. En dan moet je je voorstellen dat zo’n Edison winnen echt een droom is.” aldus de enthousiaste zanger.

Naast de Edison-zege heeft Marco Schuitmaker nog meer reden tot vreugde met het behalen van de gouden plaat voor zijn single met Donnie ‘Hier Mag Alles’.

Maar dat is nog niet alles. Marco Schuitmaker kondigt met trots aan dat zijn gloednieuwe single gepland staat voor release in maart. En ook nog een album voor dit komende jaar!

Fans en muziekliefhebbers kunnen uitkijken naar de komende maanden, waarin Marco Schuitmaker blijft schitteren met zijn muzikale talent en buitengewone prestaties.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373