TOUR DE PIETERPAD ’24

Tour de Pieterpad 2024
Kevin & Dylan gaan onder begeleiding voor de vierde keer op de fiets van de Pietersberg in Maastricht naar Pieterburen en dit alles in 5 dagen! Het fietsen zal plaatsvinden in de week van 30 september tot en met 4 oktober. Dit jaar fietsen ze voor het goede doel Make A Wish.
Op 30 september zullen deze twee helden starten op de Sint Pietersberg (Maastricht) Limburg om vervolgens op vrijdag 4 oktober in Pieterburen te finishen. Dit betekent wel dat ze gemiddeld elke dag globaal 9 a 10 uren moeten fietsen met een snelheid van ongeveer 18 a 20 km per uur om elke van de vijf dagen toch +/- 115 a 130 km te fietsen.
Na onze eerste, tweede, derde en vierde editie van Tour De Pieterpad kregen we naast de enorme berg aan positieve reacties ook vaak de vraag of we het nog een keer zouden willen doen.
DONEREN VOOR HET GOEDE DOEL KAN HIER
Wie goed doet… goed ontmoet!
Althans we hopen zeker dat deze stelling hopelijk wederom een bijdrage mag leveren aan onze gehele actie. De laatste dag waren de vorige jaren ook super gezellig en geslaagd. Luisteraars die zich volop inzette om de laatste etappe, niet alleen ons maar de gehele actie, letterlijk en figuurlijk een duw in de rug te geven. Door samen met ons mee te fietsen op de laatste etappe van Zuidlaren naar het mooie Pieterburen. Met dit in het achterhoofd kan je je ook dit jaar opnieuw inschrijven via onze webshop van Radio Continu  om dan vrijdagmorgen 04-10-2024 samen met ons te starten (op te stappen) in Zuidlaren en om samen met ons de slot etappe naar Pieterburen te fietsen. (Maximaal 100 mensen) De inschrijving kost 19,95 Euro en hiermee steunen jullie onze actie, en krijgen jullie een mooi opvallend Radio Continu Tour de Pieterpad hesje om te dragen tijdens de laatste etappe naar Pieterburen.
AANMELDEN VOOR HET MEEFIETSEN KAN HIER

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373