TOUR DE PIETERPAD ’22

DONEER HIER

AANMELDEN VOOR DE LAATSTE ETAPPE KLIK HIER 

 

Tour de Pieterpad 2022 

Wat was het wederom mooi ons fietsavontuur van 2021, echt fantastisch!
Nog veel meer mensen langs de route, camping tafeltjes voor het huis met drinken, koekjes, blokjes kaas en worst (met bordjes erbij: voor Kevin en Ronald), nog meer auto’s en vrachtwagens die toeterden, gewoon kippenvel. Super dankbaar dat we het weer mochten en konden doen en dat alles samen met jullie als donateur/sponsor/luisteraar van Radio Continu.

Na onze eerste en tweede editie van Tour De Pieterpad kregen we naast de enorme berg aan positieve reacties ook vaak de vraag of we het nog een keer zouden willen doen voor KiKa (Kinderen-Kankervrij)

Na wat overpeinzingen en de bijna dagelijkse confrontatie met de weegschaal thuis heeft Kevin zijn gehele fysiek bij elkaar geraapt en om vervolgens alle moed te verzamelen om Ronald nog maar eens ervan te overtuigen dat hij ook nog een keer mee moet.
Met een beste imitatie van Robert ten Brink en wat lichtelijke chantage (allerlei lekkere versnaperingen voor onderweg) heeft Kevin, Ronald toch weer weten over te halen om ook dit jaar de uitdaging aan te gaan en te knokken om ons gestelde doel nogmaals te bereiken.

Namens Radio Continu en Kevin & Ronald hopen we dit jaar er weer een fantastisch mooie tocht van te maken.

Kevin & Ronald gaan dus nu voor derde keer op de fiets van de Pietersberg in Maastricht naar Pieterburen en dit alles in 5 dagen..!
Dit alles zal plaatsvinden in de week van 22 tot en met 26 augustus.
Op 22 augustus zullen deze twee helden starten op de Sint Pietersberg (Maastricht) Limburg om vervolgens op vrijdag 26 augustus in Pieterburen te finishen.

Dit betekent wel dat ze gemiddeld elke dag globaal 9 a 10 uren moeten fietsen met een snelheid van ongeveer 18 a 20 km per uur om elke van de vijf dagen toch +/- 115 a 130 km te fietsen.

Wie goed doet… goed ontmoet!

Althans we hopen zeker dat deze stelling hopelijk wederom een bijdrage mag leveren aan onze gehele actie. De laatste dag was vorig jaar ook super gezellig en geslaagd. Luisteraars die zich volop inzette om de laatste etappe, niet alleen ons maar de gehele actie, letterlijk en figuurlijk een duw in de rug te geven. Door samen met ons mee te fietsen op de laatste etappe van Zuidlaren naar het mooie Pieterburen.

Met dit in het achterhoofd kan je je ook dit jaar opnieuw inschrijven via onze webshop van Radio Continu (ben je donateur dan krijg je korting) om dan vrijdagmorgen 26- 08-2022 samen met ons te starten (op te stappen) in Zuidlaren en om samen met ons de slot etappe naar Pieterburen te fietsen. (Maximaal 100 mensen) De inschrijving kost 19,95 Euro en hiermee steunen jullie onze actie, en krijgen jullie een mooi opvallend Radio Continu Tour de Pieterpad hesje om te dragen tijdens de laatste etappe naar Pieterburen.

Wil je KIKA steunen met een donatie? 

DONEER HIER

AANMELDEN VOOR DE LAATSTE ETAPPE KLIK HIER 

Alvast bedankt voor uw steun en respect voor Kevin & Ronald.

Fietsende groet,
Van alle collega’s van Radio Continu


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373