Radio Continu wordt Boerenrock FM

Boerenrock neemt Radio Continu over!

Radio Continu en Gruwelijk b.v., het bedrijf achter het Boerenrockfestival in Drouwenermond, zijn overeengekomen dat Radio Continu wordt overgenomen. De overname gaat gepaard met een naamsverandering. De zender wordt omgedoopt in Boerenrock FM en zal uitzenden op DAB+ en de vertrouwde FM frequenties.

Voor de trouwe luisteraars van Radio Continu geen paniek. Het gaat om een tijdelijk overname die plaats vindt van 18 t/m 21 augustus tijdens het Boerenrockfestival. De DJ’s van Boerenrock Fm zullen een Iive verslag doen van het geweldige festival en proberen je de sfeer via de radio te laten voelen.

Ter plaatse is een studio gebouwd waarmee met vele antennes en schotels de ether wordt bestookt met interviews en impressies van “’t gekste evenement van het noord’n!”.

Vier dagen muziek, Enduro, kermis, trekkertrek, cross en camping.

Voel het en beleef het en stem je radio af op Boerenrock FM.

www.boerenrockfm.com

Live bij het festival zijn kan ook nog steeds. De laatste dagkaarten zijn verkrijgbaar via www.boerenrockfestival.nl


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373