Muziekreis Turkse Riviera!

Jaaa we gaan weer naar de Turkse Riviera !

Van 16 t/m 23 april 2021 gaan we met z’n allen weer heerlijk genieten van het prachtige weer en

al die gezellige artiesten in het prachtige Ultra All-in Hotel Eftalia Ocean Hotel in  Turkije (Alanya)

Het nieuwe Eftalia Ocean is een heerlijk nieuw hotel waar het hele gezin zich uitstekend zal vermaken. Je kunt hier 24 uur per dag eten en drinken, ontspannen in het Spa Center en er is volop waterpret voor jong en oud. Het privé strand kun je bereiken via een tunneltje. Alles wat je je maar kunt wensen op gebied van luxe, kwaliteit, service en comfort vind je in Eftalia Ocean.

Naast de live radio-uitzendingen van Kevin Terpstra en Wim Drent, die vanuit het piratenschip vandaan komen, zullen er vele artiesten optreden zoals René Karst, Evert Baptist, De Dikdakkers, Dorette Duurkoop, Dick van Altena, Marcel Smulders, De Havenzangers, De Lawineboys, Edwin Bos, Lytse Hille, De Esperando’s, Marco Schuitmaker, De Suskes, Wimmie, Stef Ekkel en….?

Deze artiesten zullen niet alleen tijdens de radio-uitzendingen gaan optreden maar natuurlijk ook ‘s avonds in de Pub, de Foyer, tijdens de beachparty en in het grote Amfi Theater.

De optredens en live radio uitzendingen zijn besloten en alleen exclusief toegankelijk voor de reizigers van Radio Continu !

Klik hier om te boeken!

GAAT DE REIS IVM CORONA NIET DOOR DAN KRIJG JE DIRECT JE GELD TERUG ! GEEN VOUCHER !

Radio Continu Artiestenreis 2021 Turkije


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373