Harry Vermegen & Jan Smit met de zomerhit van 2022? (INTERVIEW)

1, 2 KIPSATÉ
Dat is namelijk de doldwaze titel van nu al de zomerhit van 2022.

Luister hier het interview:

Ja, hij is er nog! En hoe! Harry Vermeegen, in het verleden onafscheidelijk van zijn ex-maat Henk Spaan, Feyenoord-fan, amateurkok, vlogger en vanaf morgen weer gevierd zanger. Want Harry heeft een heuse zomerhit geschreven samen met Volendammer Jan Smit. Die gelooft trouwens heilig in het hitsucces van ‘1, 2 KIPSATÉ’.

Vermeegen, inmiddels 72 jaar oud maar met energie voor 10, bouwde vanuit zijn woonplaats in de buurt van het Spaanse Alicante met zijn echtgenote de laatste jaren een online-kanaal met honderdduizenden Nederlanders volgers. In zijn blogs deelt hij naast zijn dagelijkse capriolen, meningen en recepten. Hij zingt zo af en toe ook met zangers Marc Canto, FrankLive en Linda Caminita, bekend van MRS. Einstein.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373