Continu nu ook via de Satelliet te ontvangen!

Goed nieuws voor alle satelliet schotel bezitters in Nederland en de rest van Europa!
Vanaf nu is Radio Continu ook gratis te ontvangen via de satelliet dankzij de nieuwe satelliet provider JOYNE.

Ons signaal is “Free To Air” (dus zonder abonnement) te ontvangen via Eutelsat Satelliet 9B op 9° Oost, 11727 MHz, Verticale Polarisatie, Symbolrate 30000, FEC 3/4, 8 PSK.

Dus vanaf nu kun je Radio Continu ook op de camping in Oostenrijk, in je vakantiewoning op de Canarische Eilanden of zelfs in Rusland of IJsland beluisteren. Het enige wat je nodig hebt is een schotel die uitgericht is op de Eutelsat 9B en een ontvanger.

Hiermee gaat een wens van veel luisteraars (en Radio Continu) die niet in het bezit zijn van kabel/IP-TV aansluitingen, of woonachtig zijn in het buitenland, in vervulling. Luisteren is nu zonder internetverbinding dus ook in het buitenland gratis mogelijk. Tip je hotel/vakantiepark//lokale kabelnetwerk op je vakantiebestemming dat ze Radio Continu moeten toevoegen aan hun lokale zenderpakket. Het is vanaf nu mogelijk!

Meer informatie over aanvullende abonnementen, ontvangstmogelijkheden én zenderoverzichten kun je vinden op de website www.joyne.nl. JOYNE: Gewoon doen!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373