Kevin Terpstra

Kevin Terpstra is de presentator van het ochtendprogramma op Radio Continu: De Ochtend Met Kevin.
Iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur hoor je hem voorbij komen.

Als kleine jongen van een jaar of 3 werd hem wel eens de vraag gesteld door zijn ouders: “Wat wil je later worden?” Waarop Kevin toen al wist te zeggen “DJ Adio” (R was nog niet uit te spreken). Jarenlang bij een lokale omroep in Drachten (Smelne FM) aan de slag gegaan om ervaringen op te doen. Waarna hij al snel een dagelijkse middagshow ging presenteren van 16.00-18.00. Tussentijds stage gelopen bij een ander radiostation in Amsterdam genaamd WildFM om de productie te doen voor de ochtendshow, destijds met Anthony Timmers & Dyantha Brooks. Aantal jaren verder is hij in contact gekomen met de directie van Radio Continu over een eventueel programma. Binnen een maand zat hij dan op zijn droomplek Radio Continu, elke werkdag van 12.00-15.00 uur. 3 Jaar verder 3 uren opgeschoven en daarom hoor je Kevin nu tussen 15.00-18.00 uur.

Kevin staat, met zijn ervaring, garant voor echt feest. Zowel club, feestcafés of festivals. Hij staat vooral bekend om zijn manier van presenteren. Muziek is altijd al zijn passie geweest. Vroeger klein begonnen, inmiddels draait Feest DJ Kevin van Friesland tot en met Limburg en van Zeeland tot en met Noord-Holland en zelfs buitenland in bijvoorbeeld Oostenrijk, Kos (Griekenland) en Abu Dhabi.
Met zijn opvallende style van draaien weet hij van elke show weer een topfeest te maken.

En op Radio Continu maakt Kevin er dus ook elke werkdag een feestje van!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373