Jan Procee

Jan Procee is geboren in 1968 en heeft een prachtige jeugd gehad als boerenzoon in het Friese Noardburgum. Toch werd Jan niet de opvolger van zijn vader op het bedrijf en ging het al in zijn jonge jaren een hele andere kant op toen hij kennismaakte met de disco’s en de radio.

Zelf in elkaar geknutselde drive in shows van triplex , jingles maken op de zolderkamer.. noem het allemaal maar op..

Jan was in de 90’s en het begin van de nullies nauw betrokken bij de, in die tijd, enorm populaire illegale maar ook legale radiostations in Noord-Oost Friesland. Jan was destijds ook erg actief als presentator/sfeermaker in het discotheken-circuit. “We draaiden, (al zeggen we het zelf) niet onverdienstelijk, het dak er af, in diverse horeca tenten!!”.

Radio is Jan z’n passie en daarom mag Jan tot zijn grote vreugde elke werkdag ‘De Middagshow Met Jan’ presenteren.. een programma waarin bedrijven centraal staan. Jan; “Elke werkdag breng ik je onderweg naar huis de leukste muziek op je radio, thuis de gezelligste muziek en praat ik je bij over het laatste nieuws.”


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value() #1 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe() #2 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes() #3 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes() #4 /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser-> in /home/radioc/domains/radiocontinu.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373