Radio Continu Artiestenreis Winterberg!

Inmiddels hebben we ook deze editie in maart 2021 i.v.m. Corona moeten verzetten. Heb jij reeds geboekt dan krijg je een mail met daarin de volledige uitleg.

Omdat er een aantal mensen zelf gecanceld hebben, en hun geld netjes terug hebben gekregen,zijn er dus weer een aantal kamers beschikbaar.

Boek dus snel voor de volgende editie die zal zijn in het weekend van 12-13-14 november 2021.

www.radiocontinuartiestenreis.nl


Ga met Radio Continu mee op reis naar Winterberg!

Een geheel verzorgd weekend incl. busreis naar Winterberg met een vol muzikaal en actief programma!

We hebben dit keer gekozen om een weekend naar Winterberg te gaan. We hebben met de Nederlandse familie Berends een leuk idee gehad en een mooi muziekweekend gepland. Omdat het prachtige Wittgensteiner Landhaus van de familie Berends net iets te klein is om iedereen onder te brengen hebben we ervoor gekozen om het 4 sterren Dorint Hotel te reserveren voor de overnachtingen en voor het ontbijt. Het Hotel ligt op slechts enkele kilometers afstand. Met de bus wordt u op en neer gereden zoals in het programma hieronder wordt aangegeven.

Het avondeten is in de vorm van een grote BBQ. Zowel de feestavonden als de BBQ vinden in een gezellige verwarmde feesttent naast het Wittgensteiner Landhaus plaats.

Meereizende artiesten: o.a. De Esperando’s, Burdy, Stevan Bloema, Marco Schuitmaker, Wimmie Bouma, Evert Baptist en De Dikdakkers